Skjutdörr & vikdörrsytem!

Varför Festool? Festool utvecklar, producerar och marknadsför högvalitativa el- och tryckluftsverktyg, tillbehör och förbrukningsmaterial för den professionelle hantverkaren.
Häfele – Din dörr till beslagsvärlden Häfele är en ledande partner till träindustrin, möbelindustrin, byggindustrin, arkitekter, inredare och designers
Slip material till allt
Saicos produceras högkvalitativa träfärger, hårdvaxer och för inom- och utomhusbruk

Beslag Design är ett branschledande lagerförande försäljningsbolag med 45 års erfarenhet inom områdena Beslag- och Interiörprodukter. Vårt kontor och lager ligger i natursköna Båstad. Härifrån ger vi bästa tänkbara service till våra kunder, vilka återfinns i hela Sverige och övriga Norden

Tool Trust är ett företag som specialiserat sig på hårdmetallfräsar med skaft, för trä- och plastbearbetning inom industri och hantverk.

ESKILSTUNA KULTURBESLAG AB gör nu beslag av de välkända typerna. Vi framställer beslagen så som de såg ut förr. Vår tidsepok är ca 1700-1960. Det innebär att vi tillverkar såväl handsmidda beslag som rent fabriksgjorda produkter.
Vi producerar svenska kvalitetsprodukter i huvudsak i mässing, men även i aluminium och rostfritt, för byggnads & Båtbeslag
Selder ETT FAMILJEFÖRETAG MED ÖVER 30 ÅRS ERFARENHET 1984 startade Mikkel Selder sin första verksamhet där linolja stod i fokus. Då jobbade han med att restaurera gamla trähus och hade svårt att hitta färg och olja som höll tillräckligt god kvalitet och var av rätt kulör för att passa de gamla husen. Efter mycket efterforskningar utvecklade Mikkel en raffineringsprocess och kulörer för att nå ett mer hållbart och miljövänligt resultat än den linoljefärg som använts historiskt.
Allt inom slipmaterial, maskiner samt hjälpmedel
Blum levererar dolda gångjärn, klafflösningar och utdragssystem som Aventos,Tandem, Tandembox, Legrabox m.m.
Vi marknadsför är produkter för industriell tillverkning där vårt produktsortiment består av limmer för möbel- och snickeriindustrin, transport- och skeppsbyggnadsindustrin, pappers, förpacknings- och grafisk industri samt skoindustrin.
V/S/B är specialiserade på skruv och infästning, huvudsakligen till bygg, snickeri, el och VVS. Vi vänder oss enbart till järn- och byggvaruhandeln samt till speciellt utvalda grossiste
Göthes Industribeslag har ett heltäckande produktsortiment av ; dörr- och fönsterbeslag, mekaniska – och automatiska dörrstängarfunktioner , utrymningsbeslag , mekaniska – och elektroniska lås samt byggnadsbeslag . Vi är en komplett samarbetspartner när det gäller teknisk support av lås-,beslag-, säkerhet-, tekniklösningar samt frågor gällande regelverk, normer och standarder för dessa produktområden.
Hos Habo hittar du funktionella beslag för hem och fritid. Små detaljer som gör stor skillnad för badrummet, hallen, köket, fritidshuset, båten och garaget.
Brett sortiment av klammer, dyckert, och stift. Vi säljer även klammerpistoler, lockhäftare, bottenhäftare, dyckertpistoler och stiftpistoler till professionella användare och hemanvändare.
Utveklar, tillverkar & marknadsför beslag, och vindrutetorkarsystem för industriella och marina kunder globalt”
Världens största oberoende tejpkonverterare Som oberoende tejpleverantör erbjuder vi de bästa och mest effektiva tejplösningarna.Vi har möjlighet att vara Din helhetsleverantör på tejp.