Välkommen till Beslaget på Elektravägen 31 i Västberga. Öppet vardagar 06:30-17:00

Nu äntligen kommer våren, dags att ta hand om era utemöbler och fasader. Då skall ni inte missa tillfället att använda selders linoljer och färger! Klicka på bilden för att komma till produkt informationen!

Beslaget är er smarta samarbetspartner!

Det bygger på smart logistik som sparar på miljön med reducerad transport, distribution och emballage. Du som kund sparar tid och pengar genom att beställa allt på ett ställe. Dessutom slipper du hantera flera olika leveranser och färre uppackningar, dvs lägre CO2 - avtryck. Det blir smidigare för dig och bra för miljön. Välkommen till vårt klimatsmarta ONE STOP SHOP koncept – en hållbar affär!

Beslaget  har ett starkt samarbete med Hawa och kan därmed erbjuda många effektiva skjutdörrslösningar till garderober, köksutrymmen, dörrar m.m. Lager för flera olika system i butiken i Stockholm, samt vårt grossistlager i Falun, ger snabba lösningar på era skjutdörrsapplikationer. 

Butik för Snickeri,Bygg & Fastighetsbolag

Vi kan tyvärr inte ta emot privat eller övrig industrikund , vår organisation är till 100% inriktad på att serva snickeri, bygg & fastighetsbranschen!

Nu finns likare till Osmos Dekorvax i Butiken